![]() |
Środa
14.10.2009nr 287 (1536 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: POMOCY Autor: arod2008 godzina: 09:32 Bardzo dziękuję Kolego konopielek. to właśnie ten przepis Autor: mariandzik godzina: 14:13 A ja się zbieram jak głodny s...ać z robieniem tej szynki. Też mam to nawet wydrukowane, ale nie mogę się zebrać. Autor: Filip z Konopii godzina: 17:16 Dzięki Konopielek! A przy okazji zapytam ,czy można jeszcze gdziekolwiek zdobyć normalna sól kamienną ,niejodowaną i jakimż to wińskiem zalać tę szynkę? Wytrawnym ,słodkim,pólsłodkim ,berbeluchą? Odpowiedźcie kto mądry bo kiedys próbowałem jakimś winem białym gronowym półsłodkim zalewać pieczyste marynujące się i wyszło nieciekawie. Swoja droga ,myślę że wszelkie pomysły bez kości będą chyba lepsze ze względu na to że kość poprostu szybciej psuje się Pozdrawiam! |