Środa
14.10.2009
nr 287 (1536 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: POMOCY

Autor: arod2008  godzina: 09:32
Bardzo dziękuję Kolego konopielek. to właśnie ten przepis

Autor: mariandzik  godzina: 14:13
A ja się zbieram jak głodny s...ać z robieniem tej szynki. Też mam to nawet wydrukowane, ale nie mogę się zebrać.

Autor: Filip z Konopii  godzina: 17:16
Dzięki Konopielek! A przy okazji zapytam ,czy można jeszcze gdziekolwiek zdobyć normalna sól kamienną ,niejodowaną i jakimż to wińskiem zalać tę szynkę? Wytrawnym ,słodkim,pólsłodkim ,berbeluchą? Odpowiedźcie kto mądry bo kiedys próbowałem jakimś winem białym gronowym półsłodkim zalewać pieczyste marynujące się i wyszło nieciekawie. Swoja droga ,myślę że wszelkie pomysły bez kości będą chyba lepsze ze względu na to że kość poprostu szybciej psuje się Pozdrawiam!