Poniedziałek
30.11.2009
nr 334 (1583 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Pomocy - jałowcówka

Autor: KacpeR  godzina: 10:02
jeśli nie da się tego pić to wykorzystaj to w kuchni do flambirowania albo poprostu do zalwey do mięsa może się sprawdzić

Autor: Desperado  godzina: 11:01
Pod warunkiem że jest to na tyle mocne co by się palić chciało. POZDR.......

Autor: pięta  godzina: 21:11
Kolego " tumak10" już kiedyś poruszałem na tym dziale kwestię wyrobu nalewki jałowcowej. Widzę ,że nie czytasz . Kto do licha kusi Was koledzy do robienia nalewek z szyszkojagód jałowca , tuji, orzechów włoskich? Tego się nie da pić. Śmierdzi koledze ten nastaw i śmierdzieć będzie wylać to do zlewu bo będzie się gorzej odbijać niż czeską borowiczką za 100 koron. To nie są produkty kolego na nalewki. Wybór należy oczywiście do autora nastawu nalewkowego czy pić czy to wylać .Ja bym wylał .Pozdrawiam DB