![]() |
Wtorek
22.02.2011nr 053 (2032 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Schab w/g Czesława z Wilna Autor: kriss/sieradz godzina: 00:35 Dzisiaj powiesiłem po raz drugi ale z całego dziczka a nie na próbę - to jest rewelka - Marianku wielkie dzieki za przepis. Pychotka !!! Autor: kedaT godzina: 08:15 Schab rewelacja - jeszcze raz dziękuję za przepis. Na onet.pl znalazłem przepis na schab a`la wędliny parmeńskie . Czas oczekiwania 21 dni chyba spróbuję zrobić. Pozdrawiam DARZ BÓR Autor: kriss/sieradz godzina: 09:28 A robicie też ze zwykłego schabu z wieprzowiny ? Jak smakuje ? Tylko nie wyobrażam sobie kupić schab w sklepie i go nie umyć. Pozdrowionka Autor: kedaT godzina: 10:23 Ja robiłem tylko z wieprzowego i to ze sklepu - przeżyłem . Dla mnie pyszny dla wspólników też. Pozdrawiam DARZ BÓR |