Poniedziałek
23.05.2011
nr 143 (2122 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: TATAR Z KOZIOŁKA

Autor: Desperado  godzina: 06:21
Jak wspomniano o zmrożonym mięsie. Całkiem zamrożone starte na tarce do jarzyn zamiast skrobanego nożem. POZDR.......

Autor: MARS  godzina: 13:45
No to teraz odrobina dziegciu :) Planując tatara należy dobrze przyjżeć się mięśniom rogacza. W sobotę strzeliłem capka z taką ilością wągrów tasiemcowych jakiej jeszcze nigdy nie widziałem. Wyglądał jak kaczka krzyżówka z sarcocystami. Na samym sercu pi razy drzwi było z 50. Gdyby nie to serce pewnie na tuszę nawet bym okiem za mocno nie rzucił. Niestety nie miałem aparatu więc nie zrobiłem fotek, Ale jak oskóruję łeb to cyknę coś bo na samym łbie będzie pewnie z kilkadziesiąt.

Autor: Kocisko  godzina: 14:45
MARS Drobno zmielone szkodzą:):):)????

Autor: MARS  godzina: 14:54
Jak ktoś lubi mieć bogate życie wewnętrzne to nie :-)))

Autor: Kocisko  godzina: 15:20
MARS Biorąć pod uwagę wpis wini to co te bidoki mają za szansę:):):)?????