![]() |
Poniedziałek
04.09.2006nr 247 (0400 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Krupnik - miód gryczany Autor: greg godzina: 12:47 Hej hej jest tam ktoś greg Autor: kris godzina: 14:17 Nie przypali - tylko lepiej żeby garnek miał grube dno, a z ogniem też trzeba ostrożnie bo miód będzie silnie kipiał i na bokach garnka to aż czarny może się zrobić - a nie o to chodzi. Generalnie miodu nie gotuje się dla gotowania tylko dla zmiany smaku z surowego na ... gotowany. Pozdrawiam Autor: Batrek godzina: 14:52 Witam Serdecznie! Szanowni Koledzy, czy ktoś z Was może mi pomóc w zdobyciu słoika 1l miodu gryczanego? W mojej okolicy z gryką słabo- prawie jej nie ma. Z góry dziękuję za POMOC. Pozdrawiam, Bartek Autor: greg godzina: 15:00 Dziękuje Kris greg |