Poniedziałek
04.09.2006
nr 247 (0400 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Krupnik - miód gryczany

Autor: greg  godzina: 12:47
Hej hej jest tam ktoś greg

Autor: kris  godzina: 14:17
Nie przypali - tylko lepiej żeby garnek miał grube dno, a z ogniem też trzeba ostrożnie bo miód będzie silnie kipiał i na bokach garnka to aż czarny może się zrobić - a nie o to chodzi. Generalnie miodu nie gotuje się dla gotowania tylko dla zmiany smaku z surowego na ... gotowany. Pozdrawiam

Autor: Batrek  godzina: 14:52
Witam Serdecznie! Szanowni Koledzy, czy ktoś z Was może mi pomóc w zdobyciu słoika 1l miodu gryczanego? W mojej okolicy z gryką słabo- prawie jej nie ma. Z góry dziękuję za POMOC. Pozdrawiam, Bartek

Autor: greg  godzina: 15:00
Dziękuje Kris greg