![]() |
Poniedziałek
04.09.2006nr 247 (0400 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: WĘGIERKI (NOWY TEMAT) Autor: wsteczniak godzina: 23:31 Dojrzały. Pięknw w swoim kolprze, omszałe. Sporo ich pod drzewem na trawie, jeszcze słoneczko łapiących. Jak je nastawić na coś, co Łącką chociaż przypomni ? Myć dokładnie, drylować, robaczkowi przepuścić czy wyciąć ? Ile wody, ile cukru, czy i kiedy drożdze i jakie ? "Grunwald" stosować czy odpuścić ? Poradzcie, jeśli można prosić. Zielony jestem w temacie - jak one miesiąc temu. Mam pusty 50 litrowy butel. Apetyt na 5-6 litrów finału w granicach 60-70 voltów. Aleja proszę aby nie skrzyczał mnie za ilość - bo nie uwierzę, że na RYKOWISKO z buteleczką pojechał na tylyu z pragnienia "ryczących". Pozdrawiam - wsteczniak |