![]() |
Piątek
15.12.2006nr 349 (0502 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Pieczeń z dzika ze sliwkami Autor: Alej..... godzina: 09:53 IŻu, nie wiem coś Ty miał z geografii skoro mię za górala bierzesz ... no chyba, że bagiennego to co innego ... Ciekawe czy Cie chociaż gotować, na pracach ręcznych, nauczyli ... Bo do tego właściwie będę zmierzał ... Mam juz ten termometr – coś mi zalecał - ale co z nim teraz? Rozumiem, że wbijam w środek najgrubszego i wiadomo, czekam ... Czy jest możliwe, że gdy temperatura w środku osiągnie ca. 72 stopnie (przy wieprzowinie bo nie wiem jak przy dziku) to już bedzie fertig ??? Tak wyczytałem ale mi sie coś mało widzi ... a jutro juz piekę ... Autor: Alej..... godzina: 21:39 IŻyk, Ty śpisz a mnie temperatura podskoczyła tymczasem do 85 stopni. ... teraz chyba lepiej??? Co?? |